in , ,

20 Makanan Terbaik Untuk Kepuasan Dalam Hubungan Suami Isteri

1. BAWANG PUTIH
Bawang putih adalah diet sederhana yang membantu mengurangkan asid lemak dalam tubuh anda. Apabila anda memakan bawang putih ia akan menghentikan pembentukan asid lemak.

Ia mengurangkan sebarang penyumbatan dalam salur darah seterusnya melancarkan peredaran darah. Kekurangan asid lemak akan memastikan anda menikmati hubungan badan dalam masa yang lebih panjang.

Bawang putih mengurangkan kolestrol dan meningkatkan daya kepuasan dalam hubungan seksual
Bawang putih (atas) dan Halia (bawah)

2. HALIA
Mengambil sedikit halia dalam seminggu boleh membantu anda mendapatkan manfaat kesihatan yang lebih baik dalam kehidupan hubungan badan bersama pasangan anda.

Kami berharap anda tidak akan membiarkan begitu sahaja halia di dalam pinggan anda. Anda perlu mempunyai diet yang akan melancarkan pengaliran darah serta membuatkan anda sihat dan cergas.

3. KULIT KAYU MANIS
Pengambilan kayu manis membuatkan anda mampu meningkatkan masa keseronokan anda dengan cara melepaskan dan meningkatkan libido pada lelaki dan wanita.

Ia juga melancarkan pengaliran darah dalam jumlah yang betul kepada semua organ penting dalam badan anda iaitu apa yang anda perlukan untuk peningkatan prestasi.

kayu manis membuatkan anda mampu meningkatkan masa keseronokan anda
Kulit kayu manis (atas) dan cili (bawah)

4. CILI (CHILLI PEPPER)
Memakan cili menyebabkan badan anda menjadi panas dan menghasilkan tahap tenaga yang kuat. Ia sangat diperlukan dalam konteks meningkatkan prestasi hubungan suami isteri.

Ia bukan sahaja menambah kelazatan ketika menikmati hidangan tetapi juga meningkatkan pengalaman anda dalam aktiviti bersama pasangan anda.

Cili akan meningkatkan metabolisme anda kerana kehadiran capsaicin yang meningkatkan kadar denyutan jantung serta membaik pulih libido. Ia akan menyebabkan prestasi yang lebih baik dalam hubungan suami isteri.

5. BAYAM
Ingatkah anda watak Popeye yang memakan bayam untuk menambahkan kekuatan? Inilah khasiat jika anda memakan bayam. Jika anda ingin bahagia bersama pasangan anda, bayam hendaklah disenaraikan dalam diet seharian anda.

Bayam sangat kaya dengan magnesium yang mengurangkan keradangan dalam saluran darah dan meningkatkan pengaliran darah seterusnya memberi anda tenaga yang diinginkan.

Saderi mampu melegakan otot yang melepaskan aliran darah
Bayam (atas) dan Saderi (bawah)

6. SADERI
Jika anda tidak bersedia untuk mengambil Viagra, sebagai alternatif yang boleh membantu anda dalam hal ini, saderi adalah salah satu jalan terbaik.

Saderi mampu melegakan otot yang melepaskan aliran darah. Ia menyebabkan aliran darah lancar dan pembebasan tenaga yang mencukupi.

Saderi juga kaya dengan kalium dengan keperluan zink dan niasin. Semua mineral ini memberikan anda keseronokan yang luar biasa semasa aktiviti anda bersama pasangan anda dan ianya meningkatkan prestasi anda.

7. BUAH ARA
Buah ara adalah sumber pemberi stamina yang hebat untuk mereka yang mahukannya. Stamina yang mencukupi merupakan perkara yang paling diperlukan untuk menikmati masa dalam hubungan badan yang lebih baik.

Untuk mendapatkan jumlah stamina, anda perlu mengambil sejumlah buah ara pada selang masa yang ditetapkan.

Buah zaitun juga sangat diperlukan untuk memulakan pemacu seks anda
buah ara (atas) dan buah zaitun (bawah)

8. BUAH ZAITUN
Buah zaitun juga sangat diperlukan untuk memulakan pemacu dalam hubungan suami isteri dan membawanya ke peringkat seterusnya. Zaitun hijau adalah untuk meningkatkan tahap tenaga lelaki.

Zaitun hitam diperlukan untuk menjadikan wanita mempunyai tahap tenaga yang diperlukan. Mengambil buah zaitun memberi anda pengalaman yang hebat dalam hubungan suami isteri dengan prestasi yang lebih baik.

9. BUAH TEMBIKAI
Tembikai mempunyai sumber L-citrulline yang tinggi sebagai asid amino. Termbikai juga tersenarai sebagai salah satu makanan yang mampu meningkatkan prestasi dalam hubungan suami isteri.

Tembikai membantu menukarkan L-citrulline ke dalam L-arginine yang menghasilkan oksida nitrat yang membuat ereksi lebih hebat dengan meningkatkan aliran darah.

Anda tidak perlu teragak-agak untuk memakan tembikai kerana ia memberi anda hasil yang diinginkan.

Tembikai mempunyai sumber L-citrulline yang tinggi sebagai asid amino
Tembikai (atas) dan keledek (bawah)

10. KELEDEK
Keledek adalah sumber utama kalium yang memberikan peningkatan jumlah aliran darah dalam tubuh anda.

Ia membantu anda melakukan hubungan suami isteri dengan lebih baik pada waktu yang sangat diperlukan untuk memuaskan pasangan anda. Ianya agak luar biasa dan membuatnya bahagia dengan apa yang anda miliki.

BACA JUGA: 10 Langkah Mengawal Kolesterol Dalam Darah

11. STRAWBERI
Zink adalah nutrien yang merupakan rahsia di sebalik populariti strawberi yang akan memberi keseronokan semasa melakukan hubungan badan.

Makan strawberi sebelum melakukan hubungan badan adalah salah satu cara terbaik untuk anda mengalami pengalaman yang menyeronokkan dengan pasangan anda untuk jangkamasa yang agak lama, bahagia, puas dan menarik.

Mengambil strawberi sekali sehari memberi anda tenaga untuk melakukan hubungan badan tiga kali sebelum anda benar-benar letih untuk meneruskannya lagi.

strawberi memberi anda tenaga untuk melakukan hubungan seks
Strawberi (atas) dan tiram (bawah)

12. TIRAM
Tiram juga kaya dengan zink yang boleh meningkatkan pertumbuhan otot dan menjadikan prestasi anda untuk mampu bertahan.

Jumlah zink yang mencukupi membantu anda untuk mendapatkan tahap tenaga yang tepat untuk menikmati masa yang menyenangkan bersama pasangan anda sepenuhnya.

13. BIT
Jika tekanan darah anda rendah, seeloknya anda mengambil bit sebagai diet anda. Bit mampu meningkatkan pengaliran darah dalam tubuh anda.

Aliran kerja yang meningkat akan membolehkan anda bertahan lama dan anda dapat secara aktif menikmati pengalaman yang berpanjangan dengan pasangan anda yang memenuhi keperluan dan keinginan masing-masing.

Jika pengaliran darah lancar dalam badan anda, akan membuatkan anda berasa aktif dan tidak merasa malas apabila pasangan anda memerlukan anda untuk menjadikan yang terbaik.

Bit mampu meningkatkan pengaliran darah dalam tubuh manusia
Bit (atas) dan Quinoa (bawah)

14. QUINOA (KINUWA)
Quinoa sangat kaya dengan mineral serat dan protein yang anda perlukan bagi mengadakan hubungan badan yang berkekalan.

Ia menambah kesan yang berkekalan kerana diet yang kaya dengan serat ini mengambil masa yang lebih lama untuk dicerna daripada diet biasa.

Oleh itu, ia akan membantu anda menjadi lebih bertenaga untuk jangka masa yang lama dan mempunyai sesi yang berpanjangan dalam hubungan bersama pasangan anda dengan prestasi yang luar biasa.

15. IKAN SALMON
Ikan salmon merupakan salah satu sumber makanan yang berkesan untuk meningkatkan prestasi semasa anda melakukan hubungan badan bersama pasangan. Ia membolehkan anda menikmati masa yang lebih lama.

Salmon kaya dengan asid lemak omega-3 yang melepaskan asid nitrik yang membolehkan anda melayari bahtera lebih lama dengan pasangan anda.

Jika anda mempunyai pelan diet yang merangkumi ikan dan bijirin, ia akan meningkatkan metabolisme yang meningkatkan fungsi ereksi di badan anda untuk menghasilkan prestasi yang lebih baik.

Ikan salmon berkesan untuk meningkatkan prestasi semasa anda melakukan hubungan seks
Salmon (atas) dan udang (bawah)

16. UDANG
Udang mempunyai sumber yang kaya dengan L-arginine yang meningkatkan paras darah dan mengalir, melepaskan mineral yang dikehendaki .

Anda akan mengalami pengalaman yang luar biasa yang anda dan pasangan anda harapkan semasa melakukan hubungan suami isteri.

17. SAFFRON
Saffron kaya dengan mineral yang membantu meningkatkan peredaran darah dalam tubuh anda dan membolehkan anda menjadi aktif untuk bahagia dan puas ketika melayari bahtera.

Anda harus menggunakannya apabila merancang untuk mempunyai masa yang menakjubkan bersama pasangan anda. Untuk itu, anda perlu meningkatkan peredaran darah dan oksida nitrat dalam jumlah yang betul.

 Oat adalah sumber yang kaya dengan L-arginine
Saffron (atas) dan Oats (bawah)

18. OAT
Oat adalah sumber yang kaya dengan L-arginine, yang melepaskan sumber-sumber yang meningkatkan fungsi ereksi. Mengambil semangkuk oat untuk sarapan pagi akan membantu anda mengekalkan tahap kolesterol yang rendah yang membantu anda untuk kekal bersesuaian dan penuh tenaga.

Tahap kolesterol yang rendah akan mengurangkan penyumbatan salur darah seterusnya melancarkan pengaliran darah. Ia akan menyebabkan anda mampu menikmati hubungan badan dengan lebih baik dan masa lebih lama.

Salur darah yang tersumbat akan menyebabkan anda mengalami masalah kesihatan yang akan menjejaskan prestasi anda. Oleh itu, untuk meneruskan prestasi yang luar biasa, anda perlu menambah semangkuk oat dalam diet anda.

19. BIJAN
Bijan sangat kaya dengan asid amino yang dikenali sebagai tryptophan yang berfungsi sebagai anti-kemurungan yang mengurangkan tahap tekanan dan meningkatkan aliran darah dengan pembebasan asid amino.

Pengurangan tahap tekanan dan peningkatan aliran darah memberi seseorang itu mempunyai perasaan aktif pada tahap tenaga yang diperlukan untuk masa yang lama dan berkekalan dengan pasangan.

Teh ginseng kaya dengan catechin
Bijan (atas) dan teh ginseng (bawah)

20. TEH GINSENG
Sehingga kini, kita masih menganggap teh hanya untuk diminum sebagai hidangan pagi atau petang sahaja. Sebenarnya meminum secawan teh ginseng akan memberi anda pengalaman yang menyenangkan dan lebih baik untuk fantasi anda semasa hubungan intim.

Teh ginseng kaya dengan catechin, yang merupakan cara terbaik untuk mengubah lemak perut anda menjadi tenaga, yang akan digunakan untuk memenuhi keperluan anda dalam hubungan bersama pasangan. Catechins menyebabkan sel darah merah melepaskan oksida nitrat.

Ia juga meningkatkan pengaliran darah dan memberikan tenaga yang anda perlukan untuk bekerja dengan lebih baik. Pernahkah anda berfikir bahawa meminum secawan teh boleh membantu anda mempunyai keinginan untuk melakukan hubungan suami isteri yang berkekalan?

PENUTUP

Semoga dengan info ini anda akan mendapat panduan yang diperlukan untuk mengatasi masalah yang berkaitan dengan masalah serta meningkatkan prestasi dalam perhubungan suami isteri. Marilah sama-sama kita mengambil tahu apa yang anda rasa bermanfaat tentang artikel itu.

Semoga artikel ini membantu anda untuk melakukan dengan lebih baik dengan pasangan anda. Sila ambil makanan yang disenaraikan ini untuk menetapkan suasana yang tepat bagi menikmati masa yang menyenangkan dan romantis dengan pasangan anda.

Sumber: Vigormag

6 Perkara Yang Merosakkan Hati Manusia Walaupun Tidak Meminum Arak

4 Golongan Lelaki Yang Akan Ditarik Masuk Ke Neraka

4 Golongan Lelaki Yang Akan Ditarik Masuk Ke Neraka Oleh Wanita Di Akhirat Kelak