in ,

Adik Faizal Tahir Dikutuk Netizen Kerana Sanggup Mengaku Sebagai Anak Tunggal Tak Nak Tumpang Glamour Abangnya

Semua orang tahu terlalu banyak stesen radio swasta pada negara ini. Antara stesen radio popular adalah THR Gegar, Sinar FM, Era FM dan beberapa buah stesen lagi.

Pernahkan anda mengetahui tentang radio Zayan FM? Bagi sesiapa yang pernah mendengar radio Zayan FM, mesti pernah mendengar suara dejay Anas Tahir. Mempunyai suara lunak dan sedap didengar dan wajahnya pun dah macam Faizal Tahir.

Sebenarnya Anas adalah adik kandung kepada penyanyi tersebut tetapi tidak suka menumpang populariti abangnya. Anas langsung tidak mahu dikaitkan dengan abangnya. Bahkan sebelum ini juga Anas langsung tidak pernah mengaku yang dia mempunyai pertalian darah dengan Faizal.

Anas mengaku sebagai anak tunggal, tapi disebabkan mempunyai paras rupa yang seiras dengan Faizal tahir, dia sudah tidak dapat lari lagi dari kenyataan tersebut.

Jawapan yang diberikan Anas nampak macam biasa tetapi telah menimbulkan kemarahan netizen sehingga ada pula yang mengecam beliau.

Kebanyakan netizen meluat kerana mendakwa Anas hanya berpura-pura tidak sukakan populariti, sedangkan dalam masa yang sama sibuk bercerita tentangnya di media.

“Tak tumpang glemer konon, pastu duk jaja cerita kat media. Dari aku tak tau kau adik Faizal, terus jadi tahu.”

“Dia sendiri yang ngaku, Faizal Tahir tak bising pun. Diam sudahlah.

“Ada juga manusia bodoh macam ni tak nak mengaku sedarah sedaging.”

Mengaku salah, tak mengaku salah. Apa pun masing-masing ada pendapat tersendiri. Apa pula kata anda?

“Saya Kedekut, Produk Kecantikan Wajah Pun Saya Beli Bawah RM50 Sahaja” – Anzalna

10 Makanan Yang Berkesan Untuk Mengawal Ekzema Pada Bayi, Kanak-Kanak dan Orang Dewasa