in ,

Cara Menemukan Barang Sihir Di Sekitar Rumah Anda

barang sihir

Sejak zaman nabi dulu lagi, sihir sudah ada di mana-mana. Nabi Sulaiman AS memerangi ahli sihir manakala Nabi Muhammad SAW sendiri pernah disihir. Zaman sekarag ini, terlalu ramai yang menderita akibat perbuatan itu. Sebenarnya ada cara untuk menemukan barang sihir ini.

Sebelum saya kongsikan teknik seperti yang diceritakan oleh seorang hamba Allah ini, iaitu teknik untuk mencari barang sihir, ditegaskan di sini bahawa teknik ini tiada sebarang keajaiban pun. Hanya mengharapkan bantuan dari Allah swt 100 peratus.

cara menemukan barang sihir
Sihir wujud sejak berkurun lamanya

Rasulullah SAW sendiri ketika disihir, mengharapkan bantuan dari Allah semata-mata untuk mencari barang sihir. Tetapi kita kena ingat, baginda adalah kekasih Allah.

CARA MENEMUKAN BARANG SIHIR

Sebelum tidur di waktu malam pastikan anda berwuduk dan lakukan solat sunat empat rakaat dengan dua salam. Niatkan di dalam hati tujuan solat sunat itu ialah untuk mendapatkan bantuan dan pertolongan dari Allah swt bagi mengetahui di mana letaknya barang-barang sihir yang ditanam, bentuk barang sihir dan lain-lain lagi yang anda fikir perlu.

barang sihir
Antara bentuk sihir penyiksaan

Baca surah al-Kautsar sebanyak tiga kali di dalam setiap rakaat ketika solat. Selepas solat teruskan duduk dan amalkan zikir-zikir seperti di bawah:

1. A’uu Dzubillaahi Minash Syaitoonirrojiim. Bismillahirrohmaanirrohiim – 3 kali

2. Astaghfirullaaha Rabbi, Lailaaha illallaahu, Muhammadur Rasulullah Sollallahu A’laihi Wasallam – 10 kali

3. Subhaanallahi Walhamdu Lillaahi Walaa ilaaha illaahu Wallahu Akbar – 10 kali

4. Allah humma Solli A’la Sayyidina Muhammad Sollallahu A’laihi Wasallam – 11 kali

5. Surah Fatihah 7 kali (setiap kali ketika Anda sampai ke ayat Ihdinas sirataal Mustaqiim, baca sebanyak 7 kali. Seterusnya baca sehingga ke akhir ayat dan jangan lupa lafazkan perkataan Aamiin (seperti bacaan dalam solat).

6. Surah Al Ikhlas 3 kali.

7. Ya ‘Aalimu ‘Allimni, Ya Khabiru Akhbirni – 100 kali atau ikut kemampuan.

barang sihir yang ditanam
Patung yang ditanam di tanah perkuburan dan berjaya ditemui

BACAAN DOA SELEPAS ZIKIR

Baca pembukaan doa seperti biasa kemudian:

“Ya Allah, hanya Engkau yang aku sembah dan hanya kepada Engkau tempat aku meminta pertolongan, hanya Engkau yg mengetahui segalanya dan hanya Engkau yang punya pengetahuan yang tidak terlihat.

Oleh kerana itu melalui kekuatan daya Engkau dan kekuasaanMu, hambamu memohon agar ditunjukkan penyembunyian apa jua bentuk benda/barang sihir yang digunakan terhadap (aku,keluarga,nama orang yang sakit).

Ya Allah, berilah hamba-Mu petunjuk dan bantuan untuk menghancurkan mereka (penyihir dan yang menyuruh) sehingga kebenaran menang ke atas pendustaan”

mencari barang sihir yang ditanam
Antara perbuatan sihir yang berjaya di kesan

Baca doa di atas sebanyak 7 kali

Kemudian Baca:

ALLAH Humma Solli A’la Saiyyidina Muhammad Sollallahu A’laihi Wasallam – 11 kali

Tiupkan diri anda sebanyak 3 kali dan ke dalam beberapa air mawar atau minyak wangi kasturi (jika boleh yang telah diruqyah).

Jangan bercakap dengan sesiapapun dan terus tidur setelah membaca doa tidur, surah 3 Qul atau doa-doa yang lain. Kemudian bacalah selawat sehingga anda anda tertidur.

Selain itu, seeloknya anda memakai minyak mawar atau minyak wangi kasturi yang telah didoakan seperti di atas ke pakaian anda sebelum tidur.

BACA JUGA: Cara Meleraikan Ikatan Sihir

Semoga perkongsian ini bermanfaat dan dapat diamalkan. Jangan lupa untuk kongsikan tips ini dengan rakan-rakan anda. Mana tahu mereka juga sedang menderita kerana sihir. Wallahu a’lam

NOTA: SEELOKNYA DITANYA KEPADA AHLI AGAMA TERLEBIH DAHULU DAN DAPATKAN NASIHAT DARIPADA MEREKA.

Sumber: Islam Itu Indah

Written by Admin

Saya orang biasa yang ada perlindungan takaful dan insurans. Suka travel seperti orang lain. Pernah naik flight untuk travel seperti Air Asia, Malindo, Malaysia Airlines dan Fire Fly. Nak cuba juga naik Scoot, Singapore Airlines, Qantas, Thai Airways, British dan sebagainya namun belum ada rezeki. Selain nasi sebagai makanan utama suka juga makan KFC, Mc Donalds dan sesekali Burger Kings. Minat bermain forex tapi tak pandai. Mempunyai akaun simpanan seperti Maybank, CIMB Bank, Hong Leong Bank dan AmBank tetapi duit belum tentu ada. Membeli belah dengan kemudahan kad debit. Tak pernah cuba kad kredit atau lain-lain kad.

resepi sos char koay teow

Resepi Sos Char Kuey Teow Simple dan Sedap

Programe CuepacsCare

Khas Untuk Penjawat Awam, Mohon Perlindungan CuepacsCare dan CuepacsPA Secara Online