in ,

Ciri-Ciri Lelaki Teruna Atau Tidak

Cara Mengenali Lelaki Itu Masih Teruna Atau Tidak

Biasanya masyarakat sering membincangkan isu kesucian seseorang wanita terutama anak gadis. Tetapi kebanyakannya tidak mengambil berat tentang kesucian seorang lelaki yang belum berkahwin.

Kebanyakan bila lelaki jika memilih calon isteri mereka hanya mahukan yang baik-baik dan masih dara. Senang mungkin mereka sendiri tidak menjaga kesucian diri mereka.

Bagaimanakah caranya untuk mengenali seseorang lelaki itu sebagai masih suci? Sebenarnya tiada bukti fizikal yang kita boleh dilihat untuk mengenalpasti lelaki itu teruna atau tidak. Walau bagaimanapun berikut beberapa tips yang boleh dikenalpasti bagaimana untuk mengenali lelaki yang tidak lagi teruna dan masih teruna:

Ciri-ciri lelaki teruna,
Gambar Sekadar Hiasan: Pasangan Bahagia.

1. CARA DIA MEMULAKAN GAME MALAM PERTAMA

Lelaki boleh dikenali pada malam pertama perkahwinannya. Jika pada malam pertama mereka tidak rasa malu dan kekok untuk menyentuh isterinya maka dia bukan 100% teruna. Lelaki yang masih teruna akan merasa malu dan kekok sebelum dapat menyentuhnya.

2. CARA DIA MENGEMUDI BAHTERA

Cara dia mengemudi bahtera pada malam pertama juga seperti sudah biasa dan tidak kekok. Kita tahu bahawa lelaki sering belajar dari banyak sumber tapi masih tetap malu untuk berhadapan dengan perempuan pada malam pertama jika itu adalah malam pertama beliau. Jika caranya seperti seorang profesional, sudah tentu dia sudah biasa.

3. CARA DIA MENYENTUH ISTERINYA

Jika dia menyentuh dengan lembut dan teratur dia mungkin tidak lagi teruna. Lelaki yang sudah baisa, isterinya boleh mencapai kepuasan yang maksima sejak di awal perkahwinan lagi. Beliau akan mencapai kepuasan setelah isterinya puas.

Bagi lelaki teruna, mereka akan menyentuh dengan gopoh dan terburu-buru apabila sudah naik nafsu syahwat. Kegopohan adalah sifat biasa bagi orang lelaki terutama yang baru kali pertama berpeluang. Sebelum ini mereka hanya melihat melalui gadjet atau internet tetapi kini ianya benar-benar berlaku kepada dirinya. Sudah tentu kapal yang dikemudinya cepat karam dipukul badai tanpa memperdulikan kepuasan pasangannya.

TOPIK BERKAITAN: TANDA SEORANG GADIS ITU MASIH DARA ATAU TIDAK

4. REAKSI DIA JIKA GAME TIDAK BERJALAN LANCAR

Lelaki yang sudah toada teruna tidak marah kepada isteri atau tarik muka jika malam pertama mereka tidak berjalan seperti yang dirancang. Mereka faham kerana untuk memecahkan dara memerlukan masa sehingga 2 atau 3 malam. Setelah itu barulah dara dapat dipecahkan dan bahtera dilayarkan dengan sempurna.

Bagi lelaki teruna, pemikiran mereka semuanya mshu kesempurnasn pada malam pertama itu juga. Mereka mahu melayar terus bahtera tanpa mampu menunggu sehingga 2 atau 3 malam. Bila mereka gagal untuk melakukan sehingga mencapai kepuasan akibat nafsu yang memuncak mereka akan seperti kecewa dan boleh menyebabkan marah kepada isteri.

Silap-silap jika lelaki itu kaki pancing, dia akan terus pergi memancing kerana kecewa.

5. MEMINTA ISTERI BERBUAT ITU INI

Lelaki yang sudah biasa, pada malam pertama lagi akan meminta isterinya melakukan berbagai perkara seperti seks oral, ubah berbagai posisi dan lokasi. Hanya lelaki yang biasa sahaja akan melakukan hal demikian.

Bagi lelaki yang masih teruna, biasanya mereka akan terus mencari sasaran dengan gelojoh dan menamatkan dalam satu posisi tanpa mengetahui atau memperdulikan samada pasangannya sudah mencapai klimaks atau tidak.

6. TANDA LEBAM ATAU SEPERTI TERBAKAR

Inilah satu-satunya tanda yang boleh nampak pada lelaki yang tiada teruna. Kesan seperti terbakar atau lebam pada kepala zakar berhampiran lekuk (takuk). Kesan itu terjadi kepada mereka yang pernah melakukan hubungan kelamin. Kesannya lebih ketara kepada lelaki yang berkulit cerah. Tidak dipastikan adakah semua lelaki akan mempunyai tanda ini jika sudah melakukan hubungan seks.

Semoga perkogsian ini memberi manfaat. Jika berlaku pada anda, jangan tuduh menuduh. Anda sudah menemui jodoh anda yang diatur oleh Allah SWT. Jagalah hubungan dengan sebaik mungkin. – Suka Viral

Tanda Seorang Gadis Itu Masih Dara Atau Tidak

Mengapa Terasa Hendak Buang Air Besar Selepas Makan?

Mengapa Terasa Hendak Buang Air Besar Sejurus Selepas Makan?