in ,

Lelaki Noda Kekasih Kerana Sering Diejek

Semakin hari manusia semakin kejam dan tidak berperikemanusiaan. Sudahlah melakukan jenayah ro gol, mereka sanggup melakukan pembu nuhan dan kekejaman lain diluar akal manusia.

Satu kejadian ro gol telah berlaku di sebuah daerah di Indonesia yang melibatkan orang yang dikenali mangsa. Inilah yang terjadi kepada seorang gadis, Eka Yuniati, 15, yang ditemui m4ti dalam keadaan separuh bo gel dengan kemalu4nnya berlumuran d4rah kira-kira jam 11 pagi, selasa lalu.

Dalam kejadian di sebuah pondok sawah padi di Jawa Timur, Indonesia itu,  mangsa dipercayai meninggal dunia akibat dipu kul, diro gol, serta lehernya dice kik menggunakan kayu serta mukanya dihentak dengan batu sebelum kem4luan mangsa ditusuk dengan kayu, lapor Detikkasus.

Eka-Yuniarti-ok-5 Sumber: pojoksatu

Susulan penemuan mayat mangsa, pihak polis berjaya menahan seorang remaja lelaki di rumahnya pada 27 September 2017 jam 3.50 petang. Menurut laporan Detikkasus., suspek, Muhammad Madinatul Huda, 21 memberitahu beliau dia tidak merancang mahu membu nuh mangsa tetapi terlalu berdendam dengan mangsa selepas sering diejek oleh gadis itu terutama di depan teman lelakinya.

Suspek berkata, sebelum kejadian dia dan mangsa serta lima lagi rakannya sedang minum minuman keras kira-kira jam 9 malam, pada Isnin. Semasa sedang minum mereka ternampak sebuah kereta polis melalui kawasan tersebut mengakibatkan mereka panik dan melarikan diri ke kawasan sawah padi. Kebetulan mangsa dan suspek lari bersama-sama ke kawasan tersebut.

Disebabkan dalam keadaan mabuk, suspek bertindak meraba-raba mangsa dan mengajak gadis itu melakukan hubung4n s3ks, namun mangsa enggan menurutinya. Suspek bertindak mero gol mangsa  dan bertindak mence kik dan memukul gadis itu akibat terlalu marah dan geram disebabkan gadis itu selalu mengejeknya.

Memetik laporan Jawa Pos, Suspek mengaku melakukan perbuatan kejam tersebut seorang diri.

“Pukul berapa (kejadian) saya tak ingat, tapi yang pastinya tengah malam. Mulanya saya mencekik lehernya dengan kayu, kemudian saya pukul muka dia dengan batu.

suspek Sumber: detikkasus

“Kami sudah saling mengenali dan sering keluar bersama. Saya melakukannya kerana kesal dengan mangsa yang sering mengejek,” katanya dipetik portal itu.

Ketua Polis Pasuruan, Raydian Kokrosono yang mengesahkan kejadian tersebut berkata, mangsa memang diro gol sebelum meninggal dunia.

Raydian berkata, hasil maklumat dan tindakan pantas pihaknya, suspek berjaya diberkas dalam tempoh kurang 18 jam.

Kes sedang disiasat dan jika sabit bersalah, suspek boleh dihukum penjara sehingga 20 tahun

SEORANG IBU SANGGUP BERBOGEL DEMI ANAKNYA

ANAK PENGHIDAP KANSER DITINGGALKAN IBU KANDUNG SENDIRI