in

ILLUMINATI – Adakah Benar Ini Wajah Sebenar Arab Saudi?

ILLUMINATI telah mencipta dua bentuk gerakan yang menekan masyarakat.

Pertama:  Demokrasi Liberal, untuk barat menentang keganasan, dan
Kedua:  Gerakan politik berwajahkan Islam. Kedua-dua gerakan ini akan memaksa kita bergerak ke arah objektif akhirnya iaitu New World Order.

Freemason dan New World Order

Strategi Freemason ialah merosakkan Islam dalam kalangan Islam itu sendiri. Mereka merosakkan Islam dan sunnah yang dibawa oleh Rasulullah SAW dengan mewujudkan Islam versi mereka iaitu Wahabi. Mereka berjaya merosakkan Mekah dengan binaan-binaan yang menutup kebesaran Kaabah dari kota ibadah menjadi kota pelancongan. Segala peninggalan Rasulullah SAW dimusnahkan atas alasan bidaah, tetapi artifak berhala tidak pula dimusnahkan malah dipelihara dalam muzium dan diberi suntikan modal berbillion ringgit.

SEJARAH ARAB SAUDI

Bendera Arab Saudi

Apabila Raja sudah mangkat, akan berlakulah perebutan kuasa pemerintahan dan apa yang tertulis dalam Al Quran akan benar-benar berlaku.

Negara Arab Saudi lahir dari konspirasi Illuminati sempena nama bani Saud. Keluarga Ibnu Saud adalah Freemason keturunan Yahudi (Bani Al-Masalikh) dan dipilih sendiri oleh Rothschild.

Siapakah Rothschild ?

Photo: nydailynews.com

Rothshchild adalah penaja utama organisasi penyembahan syaitan terbesar didunia iaitu Illuminati. Rothschild adalah keluarga paling kaya dan berkuasa di dunia dan mereka bekerja untuk Al Masih Dajjal.

Raja Fahd dan Queen Elizabeth ibu kepada George W Bush yang juga BENIH ASLI dari keturunan Firaun. Kematian Puteri Diana telah dirancang oleh Queen Elizabeth.

KAABAH KINI SUDAH DIKEPUNG YAHUDI FREEMASON

Kota Mekah. Photo: horasjava

Ketika ini seluruh umat Islam didunia menumpu perhatian pada krisis di Mesir, Syria dan Palestin, tetapi sedarkah kita bahawa ini adalah episod terakhir permainan Dajjal sebelum meneruskan fasa berikutnya. Tahukah anda, sasaran yang mereka idamkan bukanlah Palestin sebaliknya MEKAH dan MADINAH dan tahukah anda MEKAH dan MADINAH kini telah dikepung secara sistematik oleh Yahudi Freemason?

Kemunculan fahaman Wahabi yang dicetuskan oleh Muhammad bin Abdul Wahhab An-Najdi pada era perang dunia pertamanturut dibiayai oleh Rothschild, Rockefeller dan anak-anak Dajjal yg sama-sama untuk memberontak terhadap pemerintan Khalifah Uthmaniyyah, Turki. Hasilnya, kaum Quraisy dan umat Islam telah dibunuh dan dihalau beramai-ramai oleh tentera Wahabi yang dianggotai oleh orang-orang Arab Badwi (Arab kampung barbaric) Najd dan bani Sa’ud.

Natijahnya lagi, kaum Quraisy yang memerintah Mekah dan Madinah lebih 1000 tahun sejak zaman Rasulullah SAW telah dirampas oleh kaum Wahabi dari bani (keturunan) Sa’ud yang merupakan keturunan Yahudi yang tinggal di Hijjaz (Semenanjung Arab). Hasilnya, terbentuklah negara Wahabi bernama “ARAB SAUDI” sempena nama bani Sa’ud.

Mereka mengharamkan pengajian 4 mazhab di Mekah dan Madinah. Hanya pengajian Wahabi dan Talfiq Mazhab sahaja dibenarkan. Yahudi memperalatkan Wahabi untuk menjauhkan umat Islam daripada Rasulullah SAW dan ahli keluarganya serta menjauhkan umat Islam daripada Islam itu sendiri. Walaupun secara zahir nampak seolah-olah untuk mendekatkan umat Islam dengan Islam, hakikatnya jauh sama sekali.

Tak percaya? Pergi sahaja ke Mekah dan Madinah. Orang ramai sudah tidak tahu mana satu makam isteri Rasulullah SAW, makam para sahabat Rasulullah SAW dan lain-lain lagi. Rumah Siti Khadijah R.A dijadikan tandas awam, MasyaAllah…

Itulah antara bukti-bukti yang telah dizahirkan oleh Allah SWT bahawa Wahabi adalah pembenci Rasulullah SAW dan ahli keluarga baginda walaupun mereka tidak pernah tinggal solat 5 waktu sehari semalam. Umat Islam yang paling banyak dibunuh ketika itu adalah dari keturunan Rasulullah SAW. Difahamkan ada diantara keturunan Rasulullah SAW yang sempat melarikan diri sehingga ke Malaysia dan Indonesia.

Jadi adakah relevannya ada teori mengatakan bahawa bani Tamim dan Imam Mahdi berada di Nusantara Rasulullah SAW pernah bersabda:

“Umatku akan bangkit dari timur”

Peninggalan Rasulullah SAW dimusnahkan supaya umat Islam tidak lagi membesarkan Rasulullah SAW dan keturunannya. Apa yang kita dapat melihat pada hari ini yang ditinggalkan oleh Nabi Muhamad SAW adalah seperti rambut, kasut, serban dan lain-lain. Itulah harta Rasulullah SAW yg sempat diselamatkan oleh keturunan beliau.

Tanah Arab atau Hijjaz memang didiami oleh keluarga Rasulullah SAW, serta keluarga para sahabat dan orang Quraisy sejak dari zaman Rasulullah SAW hinggalah datangnya fitnah Dajjal iaitu tentera Wahabi/Salafi yang membunuh dan mengusir keluarga Rasulullah SAW dan bani Tamim dari Hijjaz. Pengusiran keluarga Nabi SAW dan orang Quraisy oleh tentera Dajjal ini telah dirakamkan dalam hadis Rasulullah SAW yang berbunyi – Dari Ibnu Mas’ud RA, katanya:

“ketika kami berada disisi Rasulullah SAW, tiba-tiba datang sekumpulan anak muda dari kalangan Bani Hasyim. Apabila terlihat mereka, maka kedua-dua mata baginda SAW dilinangi air mata dan wajah baginda berubah. Akupun bertanya, “Mengapakah kami melihat pada wajah tuan sesuatu yang tidak kami sukai”?

Baginda menjawab:

“Kami Ahlul Bait telah Allah pilih untuk kami akhirat lebih dari dunia. Kaum kerabatku akan menerima bencana dari penyingkiran selepasku kelak sehinggalah datang suatu kaum dari timur yang membawa bersama-sama mereka panji-panji hitam”

“Mereka meminta kebaikan tetapi tidak diberikannya, maka mereka pun berjuang dan beroleh kejayaan lalu diberikanlah apa yang mereka minta itu tetapi mereka tidak menerima sehinggalah mereka menyerahkannya kepada seorang lelaki dari kaum kerabatku yang akan memenuhkan bumi ini dengan keadilan seperti halnya bumi ini dipenuhi dengan kedurjanaan sebelumnya. Sesiapa yang sempat menemuinya, maka datangilah mereka itu walaupun terpaksa merangkak di atas salji. Sesungguhnya dia adalah Al-Mahdi.” (Ibnu Majah)

Ketika berada di Arab Saudi, kita akan merasakan banyak amalan yang terkait dengan Rasulullah SAW akan terasa asing. Bila kita mendoakan Rasulullah SAW di depan makam, nanti akan terdengar suara “Ruh! Ruh!” bila kita teruskan berdoa nanti Mutawwa (gelaran seorang pegawai agama) akan menghalau kita atau pukul dengan tongkat yang sedia ada di tangannya.

Berkunjung di tempat kesan sejarah Nabi Muhammad SAW mereka akan kata tiada dalam Sunnah. Istilah yang sangat popular yang mereka gunakan ialah ‘Bidaah’. Cubalah perhatikan pendakwah mana yang tidak habis-habis nak bidaahkan amalan-amalan dalam mazhab Syafie. Masih lagi nak tutup mata?

Sejak jatuhnya khilafah Uthmaniyah Turki pada tahun 1924, kelambu Kaabah bertukar dari hijau kepada hitam sebagai tanda kekalahan islam. Tahun ini sudah 93 tahun kekalahan islam. Renungkan hasilnya sepanjang 90 tahun lebih Islam kalah.

TURKI.  Uthmaniyah ditumbangkan dan jatuh ke tangan puak Sekular Ekstreme, walaupun kini diperintah oleh pemimpin “Islamik” Erdogan, Hakikatnya beliau hanyalah puppet yang hanya bersuara tapi tidak bertindak kerana dikekang pengikut setia Attaturk.

PALESTIN.  Yang sebelum itu makmur dibawah pemerintahan Uthmaniyah, ditawan mudah puak kufar sebelum diserahkan pada Zionis.

IRAQ.  Satu-satunya negara yang lantang mempertahankan Palestin secara ketenteraan, diceroboh dan diranapkan oleh Tentera Bersekutu yang diketuai oleh Amerika Syarikat dan bantuan sulit dari Syiah (IRAN).

AFGHANISTAN.  Negara mundur yang memiliki hasil bumi paling kaya d idunia dirampas oleh Amerika Syarikat dengan bantuan Syiah (IRAN) dan segala hasil buminya disalur kepada puak Zionis (Israel).

LIBYA.  Pimpinan Muammar Ghadaffi merupakan musuh ketat negara Salib dijadikan bahan eksperimen untuk mencetuskan “Arab Spring”. Rakyatnya dihasut untuk “BANGKIT” dengan bantuan tentera Salib (NATO).

SYRIA.  Adalah sasaran sebenar operasi Arab Spring yang dirancang zionis kerana sudah tertulis dalam kitab-kitab lama yahudi bahawa Syria adalah medan perang ARMAGEDDON melibatkan Mesiah (Dajjal) dan Al-Mahdi.

MESIR.  Walaupun diserahkan kepada Dr. Morsi dari Ikhwanul Muslimin, kemudiannya dirampas semula oleh tentera Firaun moden pimpinan syiah dan zionis bertujuan menimbulkan kemarahan tak terhingga umat Islam supaya tercetusnya ARMAGEDDON dengan segera.

LIHATLAH DIPETA, SEMUA NEGARA DI SEKELILING MEKAH DAN MADINAH TELAH DITAWAN DENGAN SISTEMATIK.

Peta Arab Saudi

Ada golongan yang tidak percaya dengan fakta yang diberi tanpa menyelidik sejarah yang benar tentang kerajaan Saudi hari ini. Mereka persoalkan kalaulah Wahabi dan Bani Sa’ud tidak benar dan sesat tak mungkin Allah izinkan mentadbir dua bandar suci ini dengan aman dan makmur. Bayangkan negeri kering kontang penuh pasir dan debu tetapi kaya dan membangun dengan pesat.

Cubalah lihat semula sejarah penjaga dua bandar ini. Diwaktu zaman jahiliyah dimana Kaabah ditadbir dengan keadaan makmur oleh keturunan Arab Quraisy. Di dalam masjid berdekatan Kaabah penuh dengan berhala. Kota Madinah boleh dikatakan ramai puak-puak yahudi. Ini menunjukkan Keamanan dua kota suci ini adalah dalam jagaan ALLAH SWT, tiada kaitan pun dengan keturunan manusia yang menjadi penjaganya.

Bukankah ada satu hadith menceritakan mengenai apabila Dajjal datang ke Mekah dan Madina, dia hanya menghentak kaki dan orang-orang munafik yang berada di sana akan keluar mengikutinya. Tidak semua yang tinggal di Mekah itu wahabi cuma penguasa-penguasanya itu yang berfahaman wahabi. Cuba anda fikirkan pula kenapa Mekah aman tanpa diserang oleh musuh-musuh Islam? Bukti sudah jelas di sini bahawa Mekah dikuasai oleh orang-orang mereka juga.

Jadi tidak hairanlah jika banyak tempat-tempat bersejarah dihapuskan di Mekah atas alasan ada orang arab membuat perkara yang bida’ah, tetapi sebaliknya kerana pemimpin mereka mementingkan diri sendiri mengaut keuntungan itu ini. Mereka membina hotel-hotel mewah yang kononnya mampu mengalahkan Dubai. Suasana di Mekah juga hampir menyerupai Negara Barat dengan lambakan Restoren McD, KFC, Burger King dan Starbucks. Terbaru adalah wujudnya butik Paris Hilton. Mekah sekarang sudah hampir menyamai New York City.

Gambar Hiasan

Cuba anda lihat sekarang di Mekah banyak dibina bangunan pencakar langit. Seolah-olah menanti ketibaan Al-Masih Dajjal. Siapa yang menantikan Dajjal kalau bukan yahudi Freemason? Kita mestilah mengkaji bukannya terus menolak mentah-mentah teori ini. Adakah ajaran Islam mengajar berkahwin sehingga 13 isteri. Difahamkan Raja sekarang ini dari isteri yang ke 8. Apakah ini benar? Renungkan.

Anda boleh merujuk pendedahan ini dari buku Min Aina Wa Ila Aina sebanyak 43 halaman ditambah dengan rujukan-rujukan lainnya. Penulis buku berjudul “Ali Saud Min Aina Wa Ila Aina” (“Ali Saud Dari Mana Dan Ke Mana”) iaitu Muhammad Shakher menggemparkan dunia apabila mendedahkan fakta berkaitan siapa sebenarnya Dinasti Sa’ud sehingga setiap kali berlaku konflik antara Palestin–Israel, pasti mereka diam dan bungkam. Difahamkan Muhammad Shakher akhirnya dibunuh oleh regim Saudi kerana pendededahannya yang menggemparkan itu.

Pembunuhan yg dibuat anak wahab kerana mudah mengkafirkan ulama-ulama asal Mekah dan Madinah yang kebanyakannya keturunan Rasulullah SAW berganding bahu bersama ali Su’ud nasab yahudi untuk menjatuhkan empayar Islam yang benar dan digantikan dengan agama yang mirip islam yang bersekutu dengan yahudi.

Nota: Sila merujuk kepada Syeikh Ali Sobuni, Syeikh Habib Zain Sumait, Syeikh Soleh Fauzan yang membenarkan cerita ini.

Difahamkan juga Hudud di Haramain adalah fitnah terbesar dunia iaitu hudud kasta. Sebagai contoh adalah pembantu rumah warga indonesia dirogol tetapi beliau sendiri yang dihukum pancung. Sedangkan perogolnya dari kalangan orang Arab sendiri bebas dan hanya perlu membayar denda sahaja. Banyak kes seperti ini berlaku di Arab Saudi. Hudud ciptaan mereka memang dasar yahudi (Talmud) bukan mengikut dasar Quran.

Adakah ianya benar? Jika benar adalah sangat malang mereka yang dihukum itu.

Arab Saudi dah nak jadi seperti Las Vegas tetapi kita sibuk memaki Syiah Dajjal. Mereka sangat licik mengalihkan serangan pada puak Syiah yang sama saja ciptaan Yahudi. Sedangkan merekalah dalang yang sebenar.

Manusia yang mempunyai hati tetapi tidak mahu memahami dengannya, mempunyai mata tetapi tidak mahu melihat, mempunyai telinga tetapi tidak mahu mendengar (ajaran dan nasihat) mereka itu seperti binatang ternakan, bahkan lebih sesat lagi. Mereka itulah orang-orang yang lalai. (Surah Al A’raf Ayat 179).

Walau bagaimanapun menurut laporan portal malaysiakini pada 29 Ogos 2016, fahaman WAHABI  disahkan bukan dalam kategori ajaran sesat kerana ia adalah sebahagian daripada tradisi ahli Sunnah Wal Jamaah, oleh Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama) Datuk Dr Asyraf Wajdi Dusuki.

Ayuh bangkit selamatkan Baitulmuqqadis!! Allahuakbar!!

Sumber: facebook

Written by Nur Aida

Bahaya Makan Ayam Yang Disuntik

5 Risiko Menanti Anda, Jika Anda Kerap Makan Ayam Yang Disuntik

Peniaga Ditahan Apabila Pencuri Ditemui Mati Selepas Bergelut Dengannya