in

Jika Anda Rasa Terkena Sihir, Minumlah Air Kelapa

Penawar Sihir

Terkena sihir, dengar sajapun kita sudah merasa gerun. Perbuatan yang tidak mengira zaman ini sebenarnya lebih membawa kepada keburukan daripada kebaikan. Ianya juga menjuruskan pengamalnya kepada syirik.

Amat berat seseorang jika terkena sihir. Hinggakan membawa kepada penderit4an bertahun-tahun bahkan ada yang menderit4 sehingga ke akhir hayat.

Mereka yang terkena s4ntau atau sihir akan mendapat kesan sakit kronik seperti kerosakkan buah pinggang, jantung, hati, ketumbuhan atau kanser. R4cun-r4cun akibat dari perbuatan itu akan keluar melalui munt4h atau najis. Jadi bagaimanakah kita tidak mahu masalah itu memberi kesan kepada tubuh badan kita.

Sekiranya anda merasakan seperti diri disihir, minumlah air kelapa dan lakukan cara ini untuk membuangnya.

air kelapa muda
Air kelapa sebagai penawar s4ntau dan sihir

Perkara ini dikongsikan oleh Ustaz Norazri Medzlan iaitu Pengasas Pusat Rawatan As-Syifa An-Nur. Ada lagi kaedah lain yang telah dikongsikan oleh beliau. Mari kita ambil tahu kaedah ini.

CARA MEMBUANG

S4ntau adalah sejenis sihir yang memberi kesan kesakit4n yang teruk kepada tubuh badan. Antaranya adalah batuk berterusan, munt4h d4rah, ketumbuh4n dan berbagai-bagai.

Jadi bagaimana cara untuk mem4tikan r4cun s4ntau atau sihir tersebut dengan air kelapa?

CARA YANG MUDAH

Minum air kelapa muda pada jam antara 12 tengahari hingga 1 petang. Jangan dicampurkan dengan air batu atau gula. Senang cakap, air yang original tanpa campur apa-apa. Sebaiknya minum terus dari buah kelapa tu juga tanpa perlu menggunakan cawan atau straw.

sihir
Sihir wujud sejak dari zaman dahulu kala dan masih relevan hingga ke hari ini

PERLU BACAAN?

Sebelum meminum air kelapa, baca surah Al-Fatihah sekali dan surah Taha Ayat 69 sebanyak 3 kali. Kemudian berdoa. Doa tidak ditetapkan bacaan.

CONTOH

“Ya Allah, jadikan air kelapa ni sebagai penawar bagi segala peny4kit dan r4cun serta segala gangguan jin dan syait4n”.

CARA MINUM

Minumlah secara perlahan-lahan diselangi dengan selawat ke atas Nabi sehingga habis.

Insya Allah dengan izinnya jika ditubuh kita mempunyai r4cun daripada s4ntau atau sihir, akan keluarlah munt4h lendir seperti air liur tetapi bentuknya berbuih-buih. Itulah bisa akibat s4ntau yang ada dalam tubuh mangsa.

buang sihir
Mangsa sihir boleh menderita seumur hidup

Artikel Berkaitan: Cara Menemukan Barang Sihir Yang Ditanam Sekitar Rumah Anda 

JANGKAMASA RAWATAN

Amalkan meminum air kelapa muda itu 2 kali dalam seminggu. Mudah-mudahan racun s4ntau dan sihir tidak dapat memberikan kesan pada tubuh kita, Insya Allah.

Bagi yang ingin menggunakan kaedah tersebut boleh PM ustaz di facebooknya denga menulis “izinkan saya untuk beramal”. Insya Allah nanti ustaz akan ijazahkan kepada anda.

MOHON IJAZAH KLIK DI SINI

Ingat! Ini hanyalah salah satu cara kita berikhtiar bagi merawat segala penyakit kita dalam tubuh badan kita. Pastikan jaga i’tikad kita, kebergantungan kita hanya kepada Allah swt. Sesungguhnya Allah sahaja yang menyembuhkan.

“Wa alqi maa fii yamiinika talqof maa shona’uu, innamaa shona’uu kaidu saahir, wa laa yuflihus-saahiru haisu ataa”

“Dan campakkanlah apa yang ada di tangan kananmu, nescaya ia menelan segala (benda-benda sihir) yang mereka lakukan, kerana sesungguhnya apa yang mereka lakukan itu hanyalah tipu daya ahli sihir; sedang ahli sihir itu tidak akan beroleh kejayaan, di mana sahaja ia berada.”(QS. Ta-Ha 20: Ayat 69).

Semoga perkongsian ini memberi manfaat atau membantu mereka yang memerlukan. Sila LIKE dan SHARE jika anda ingin sama-sama membantu.

Lawati juga facebook kami di Suka Viral.

Artikel Berkaitan: Cara Meleraikan Ikatan Sihir

Sumber Artikel : Norazri Medzlan

Written by Admin Suka Viral

Saya lelaki biasa yang ada perlindungan takaful dan insurans. Suka travel seperti orang lain. Pernah naik flight untuk travel seperti Air Asia, Malindo, Malaysia Airlines, Fire Fly, Scoot, Singapore Airlines, Qantas, Thai Airways, British dan sebagainya. Makan juga nasi, KFC, Mc Donalds, Burger Kings. Minat forex tapi tak pandai. Sikit duit dalam simpanan akaun di Maybank, CIMB Bank, Hong Leong Bank dan AmBank. Membeli belah dengan kemudahan AEON Cards.

Inilah Punca Seorang Lelaki Tertinggal Ibunya Di Hentian Rehat Bukit Besi

TNB akan dikenakan Penalti

Ekoran Kenaikan Bil Elektrik, ST Akan Kenakan Penalti Kepada TNB