in ,

Live Streaming Tanpa Buffering

Live Streaming FIFA World Cup 2018
Photo: upload.wikimedia.org

Semua mencari-cari live streaming yang terbaik untuk Piala Dunia 2018. Begitu juga saya. Maklumlah zaman sekarang tak banyak menonton tv.

Mencari live streaming bukan senang. Kadang-kadang kita bernasib baik kadang-kadang tidak.

Kadang-kadang masa dihabiskan mencari live streaming sahaja.Tengok beberapa minit terus sangkut. Kini anda boleh menonton melalui link di bawah.

Setakat saya tengok perlawanan Korea dan Germany, siarannya HD dan tiada buffering. Sila klik salah satu Chanel di bawah untuk menonton secara langsung:

CHANEL 1      CHANEL 2

Walau bagaimanapun ianya tertakluk kepada kekuatan talian intenet di kawasan anda. Selamat menonton.

Sumber: Suntivi

Written by Admin

Saya orang biasa yang ada perlindungan takaful dan insurans. Suka travel seperti orang lain. Pernah naik flight untuk travel seperti Air Asia, Malindo, Malaysia Airlines dan Fire Fly. Nak cuba juga naik Scoot, Singapore Airlines, Qantas, Thai Airways, British dan sebagainya namun belum ada rezeki. Selain nasi sebagai makanan utama suka juga makan KFC, Mc Donalds dan sesekali Burger Kings. Minat bermain forex tapi tak pandai. Mempunyai akaun simpanan seperti Maybank, CIMB Bank, Hong Leong Bank dan AmBank tetapi duit belum tentu ada. Membeli belah dengan kemudahan kad debit. Tak pernah cuba kad kredit atau lain-lain kad.

Lagi Sardin Berulat Dikesan

Rawatan Kencing Kotor

Cara Merawat Kencing Kotor Yang Sangat Mudah Dan Berkesan