in ,

Parodi Meletop ‘Cik Non Marah Guard’ Buat Warganet Gelak Sakan

parodi meletop

Rancangan Meletop sememangnya meriah apatah lagi dengan gandingan pengacara terkenal, Sherry Alhadad bersama Nabil Ahmad. Anda juga dapat disaksikan kehadiran Neelofa sebagai tetamu jemputan yang mampu menarik perhatian penonton.

Menerusi rancangan hiburan yang sangat popular itu, sudah tentu sahaja segmen yang paling dinanti-nantikan penonton adalah segmen parodi Meletop. Selain itu juga penonton dapat saksikan perkembangan terbaru selebriti-selebriti jemputan Meletop.

Parodi Meletop ‘Cik Non marah guard’ Lucu!

Menerusi parodi di rancangan Meletop ini, para penonton akan dapat menyaksikan pelbagai gelagat lucu daripada selebriti untuk menghasilkan video parodi. Antara yang paling disukai adalah gandingan Bell Ngasri dan Jihan Muse.

Bukan itu saja, sebenarnya masih ramai lagi selebriti yang berjaya menarik perhatian peminat segmen parodi di Meletop seperti penyanyi terkenal, Shiha Zikir juga pernah menjadi buah mulut warganet apabila dia juga berhasil membuat parodi.

Parodinya membuatkan warganet tergelak besar dengan bakat lawak yang ada pada dirinya. Terbaru, penonton Meletop terhibur gara-gara beliau.

Parodi terbaru yang dikongsikan di Youtube sangat mencuit hati. Parodi kali ini berjudul ‘Cik Non marah Pak Guard’ dan seperti biasa, Bell Ngasri tidak mengecewakan penonton dengan gelagat lucunya. Dalam masa yang sama Shiha Zikir juga tak kurang lawaknya. Lawak setara mana, saksikan video di bawah.

Di ruangan komen pula, terbukti parodi Meletop yang dilakukan Shiha Zikir itu berhasil membuat warganet gelak sakan selain dia dikatakan memang lawak.

Sumber: HCL

Kisah Lain: Lawaklah Neelofa Komen Pasal Perut Zizan

Written by Admin

Saya orang biasa yang ada perlindungan takaful dan insurans. Suka travel seperti orang lain. Pernah naik flight untuk travel seperti Air Asia, Malindo, Malaysia Airlines dan Fire Fly. Nak cuba juga naik Scoot, Singapore Airlines, Qantas, Thai Airways, British dan sebagainya namun belum ada rezeki. Selain nasi sebagai makanan utama suka juga makan KFC, Mc Donalds dan sesekali Burger Kings. Minat bermain forex tapi tak pandai. Mempunyai akaun simpanan seperti Maybank, CIMB Bank, Hong Leong Bank dan AmBank tetapi duit belum tentu ada. Membeli belah dengan kemudahan kad debit. Tak pernah cuba kad kredit atau lain-lain kad.

Ikon Bandaraya Ipoh

Anugerah Ikon Bandaraya Ipoh Untuk Pavithra Kerana Dia Anak Jati Ipoh – DBI

Toyota Corolla Cross 2020, Cantik Menawan. Kini Dilancarkan Di Thailand. Adakah Seterusnya Malaysia?