in ,

Pengetua Pula Disyaki R0gol Pelajar

Seorang pengetua di sebuah sekolah di Machang, Kelantan dit4han polis kerana dipercayai mer0gol pelajarnya sejak tahun 2017. Aktiviti svspek terbongkar beberapa hari lalu sebelum ia dit4han di kediamannya jam 6.30 pagi tadi juga di Machang.

Pengetua Pun!

Menurut Ketua Polis Kelantan, Deputi Komisioner Shafien Mamat, pengetua dan pelajar perempuan tingkatan tiga berkenaan dipercayai bercinta dan sentiasa berhubung tanpa diketahui oleh keluarga.

Ketua Polis Kelantan ketika sidang media

Svspek yang beusia 45 tahun itu akan mengajak mangsa ke sekolah dipercayai beberapa kali seminggu ketika ketiadaan murid lain serta guru. Kej4dian r0gol itu dilakukan di sekolah.

Kegiatannya dikatakan mula terbongkar apabila ada pihak yang mengetahuinya dan membuat aduan kepada Talian Kasih sebelum dimaklumkan kepada pihak polis.

Seperti yang dilaporkan oleh My Metro, Shafien berkata “Sebaik ibu bapa bertanyakan kepada pelajar berkenaan apa yang berlaku, pelajar berkenaan mengaku sebelum polis menghantarnya ke Hospital Raya Perempuan Zainab II (HRPZ II)’.

Beliau juga memaklumkan bahawa pengetua berkenaan sudah berkahwin dan mempunyai tiga orang anak selain sudah bertugas di sekolah menengah agama itu sejak beberapa tahun lalu.

Shafien juga memaklumkan, berdasarkan siasatan awal polis, pelajar berkenaan tidak diugvt oleh pengetua berkenaan sepanjang dua tahun lalu sebaliknya apa yang berlaku adalah persetujuanmereka bersama.

“Mungkin mereka bercinta dan kedua-duanya sentiasa berhubung secara rahsia tanpa pengetahuan keluarga,” katanya lagi.

Kes berkenaan disiasat mengikut Seksyen 376 Kanvn Kes3ksaan dan svspek direm4n pagi ini untuk siasatan lanjut.

Baca – Kanak-kanak m4ut dicampak dari tingkat 4

Written by Admin

Saya orang biasa sahaja namun berminat dalam bidang penulisan. Hanya menulis jika ada kelapangan.

kanak-kanak

Kanak-Kanak 4 Tahun M4ut Dicampak Keluar Dari Tingkat 4

Rentas Negeri

Pasangan Jarak Jauh Boleh Rentas Negeri Mulai Hari Ini