in

Terharu Sugu Pavithra dan Suami Terima Hadiah Dari Perdana Menteri

Terima Hadiah Dari Perdana Menteri

Kisah Youtuber Sugu Pavithra telah menjadi viral setelah wanita itu berjaya menarik perhatian orang ramai untuk menonton chanelnya. Beliau telah kongsikan pelbagai resepi dan tips membersihkan dapur.

Bermula dengan membuat video masakan secara suka-suka dan memuat naik di Youtube, pasangan Sugu Pavithra kini mampu berbangga dengan pencapaian mereka.

Terkejut Terima Hadiah Dari Perdana Menteri

Fasih Berbahasa Melayu

Apa yang menarik mereka boleh dan dikatakan fasih berbahasa Melayu dan video. Atas faktor itu video yang dihasilkan juga mudah untuk diikuti dan difahami. Kita bukan r4sis cuma mahu difahami.

Disamping itu, salah satu faktor yang menarik orang ramai juga mengikuti channel mereka adalah kekemasan dan kebersihan mereka.

Saat paling gembira apabila dapat surat daripada google

Pasangan Sugu Pavithra dapat hadiah dari Perdana Menteri

Seorang pengguna Facebook bernama Rajasekaran Thiyagarajan telah berkongsi satu video di mana pasangan Sugu Pavithra terima hadiah dari Perdana Menteri. Video tersebut memaparkan mereka mendapat hadiah berbentuk bingkai gambar dengan kata-kata semangat.

“Dengan ingatan tulus ikhlas dari Tan Sri Muhyiddin Yasin, keep up the good work and just stay at home” ujar Sugu.

Jelas terpancar kegembiraan di wajah gembira mereka dengan hadiah istimewa dari Perdana Menteri ini.

Komen Positif Dari Netizen

Sementara itu, menurut sumber, menerusi ruang komen video berkenaan pelbagai reaksi positif dari orang ramai yang mengucapkan tahniah kepadanya.

Semoga dengan pemberian itu mampu memberikan mereka semangat untuk menghasilkan lebih banyak resepi selepas ini. Sapa tak seronok kan terima hadiah dari Perdana Menteri.

Written by Admin

Saya orang biasa yang ada perlindungan takaful dan insurans. Suka travel seperti orang lain. Pernah naik flight untuk travel seperti Air Asia, Malindo, Malaysia Airlines dan Fire Fly. Nak cuba juga naik Scoot, Singapore Airlines, Qantas, Thai Airways, British dan sebagainya namun belum ada rezeki. Selain nasi sebagai makanan utama suka juga makan KFC, Mc Donalds dan sesekali Burger Kings. Minat bermain forex tapi tak pandai. Mempunyai akaun simpanan seperti Maybank, CIMB Bank, Hong Leong Bank dan AmBank tetapi duit belum tentu ada. Membeli belah dengan kemudahan kad debit. Tak pernah cuba kad kredit atau lain-lain kad.

cara simpan kelapa parut

Cara Simpan Kelapa Parut Agar Tahan Lebih Lama Sehingga 3 Bulan

Angka 7

Rahsia Banyaknya Angka 7 Dalam Penciptaan Allah SWT