in

Video Intim Tulen – KPN

video intim disahkan tulin
KPN dalam satu rancangan TV malam tadi.

Video intim tulen. Video entah apa-apa yang melibatkan bekas Ketua Angkatan Muda Keadilan (AMK) Cabang Santubong, Haziq Abdullah Abdul Aziz dengan pasangan lelaki mirip seorang menteri kanan disahkan tulen.

Namun demikian, tiada pengesahan siapakah pelaku-pelaku atau individu-individu dalam video berkenaan. Perkara ini disahkan oleh Ketua Polis Negara, Datuk Seri Abdul Hamid Bador.

Abdul Hamid menjelaskan, pengesahan tentang ketulenan video tersebut telah dibuat oleh pihak CyberSecurity Malaysia.

VIDEO SEMBURIT TULEN

Pihak Cyber Security mengesahkan video itu adalah tulen. Tapi bukan kuasa KPN untuk mendedahkan siapa pelaku dan sebagainya.

Dikirim oleh Friends Of PDRM pada Kamis, 18 Juli 2019

Pihak Cybersecurity berkata video itu tulen namun tidak dapat mengesahkan siapa pelaku-pelaku dalam video tersebut.

Abdul Hamid berkata lagi, sebagai KPN beliau tidak boleh memandai-mandai kerana perkara sebegitu akan menjadi subjek dalam perbicaraan sekiranya ia dibawa ke muka pengadilan.

Beliau berkata ketika diwawancara dalam program Bicara Politikonomi: Cabaran PDRM bersama stesen televisyen RTM pada malam tadi.

Apa itu CyberSecurity Malaysia? Ia merupakan pusat kepakaran keselamatan siber nasional yang turut menyediakan bantuan penyiasatan forensik yang menyeluruh.

Isu video tersebut menjadi perhatian selepas Haziq yang juga bekas Setiausaha Sulit Kanan Timbalan Menteri Industri Utama, Datuk Seri Shamsul Iskandar Mohd Akin membuat pengakuan dia merupakan individu dalam sebuah klip video s3ks bersama seorang lelaki mirip menteri Kabinet.

Komen Min memang lah video tu tulin tapi setakat tidak dapat mengesahkan, buat apa nak war-warkan. Ini bermakna cerita ini akan berterusan dan pelaku sebenar masih samar.

Apa komen anda? Jangan lupa Share dan Like.

Written by Admin

Saya lelaki biasa yang ada perlindungan takaful dan insurans. Suka travel seperti orang lain. Pernah naik flight untuk travel seperti Air Asia, Malindo, Malaysia Airlines, Fire Fly, Scoot, Singapore Airlines, Qantas, Thai Airways, British dan sebagainya. Makan juga nasi, KFC, Mc Donalds, Burger Kings. Minat forex tapi tak pandai. Sikit duit dalam simpanan akaun di Maybank, CIMB Bank, Hong Leong Bank dan AmBank. Membeli belah dengan kemudahan AEON Cards.

semak arah kiblat

Umat Islam Boleh Semak dan Sahkan Arah Kiblat Sendiri Petang Ini

hukum bersiul

Hukum Bersiul Dalam Islam Serta Asal Usulnya